18. yeah baby, yeah!


(MonkySistahMonky och Frank Flowers)
_

Hum, we somehow met at the party on saturday night, if you can remember... I was (a bit) fucked.
I added you as a friend, it could be nice to meet up at some point and have a drink if you like !
+++

Efter att jag blev dissad av den franska mannen på festen i lördags så dog mitt självförtroende en aning, men ack till min förvåning då han lyckats leta upp mig på ansiktsboken.
_

Igår kom Sofia hem med två flarror rött så vi satt i några timmar, drack vin och pratade skit, det var mysigt.

17. Get a life, get facebook

Jorå, det blev extremt med bakiskäk, läsk och cigg. Kvällen slutade på Brick Lane. Jag frös. The end.


16. Houseparty

Igår låg jag död på soffan och tänkte spendera kvällen ensam med en film. Blev iallafall bestämt att vi skulle gå på någon hemmafest borta vid Marleybone. Kom dit och det var helt galet. Tänk ett trångt 4 våningshus med folk överallt. Sprit, knark och neonpinnar så långt det bara gick att se (nej Bella, jag knarkade inte). Tyvärr måste man vart där för att uppleva den surrealistiska känslan som låg över hela stället. Sedan skulle polisen dyka upp och alla tog det som en liten hint att ta sig hemmåt.


Annelie, en svensk brud som vi hittade där följde med oss hem och sov här eftersom hon inte riktigt hittade hem. Mycket trevlig.

Ikväll blir det nog Brick Lane.

15. whatever the weather!



Började kvällen på First Out där det är flatkväll varenda fredag. Vandrade sedan runt i Soho en snabbis, tog lite shots och vandrade vidare till Popstarz. Jag tycker verkligen om Popstarz. Tydligen har jag ett ansiktsuttryck som jag får när jag vill ha någon och tydligen lyckas det också. Var opepp på att dra hem eller följa med någon så igår var jag på struljakt och det gick mycket bra måste jag påstå.




Hemfärd, fyllemat och många timmars sömn.

14. Do I smell curry?



Missade bussen till Brick Lane och tänkte att tunnelbanan skulle vara en bra idé. Jag har ju genat igenom Liverpool St. en gång tidigare så hur svårt skulle det vara? Jaja, jag hittade inte och fick lov att gå bussvägen tillbaka för att hitta. Det betydde att jag var halvägs hemma. Men jag hittade brudarna. Drack lite öl och hamnade på efterferre i Marble Arch med en massa höga spanjorer.

Igår bjöd Tom mig på bio. Såg Knowing med Nicolas Cage, den började bra men en liten oväntad twist på slutet och fyfan vad dålig. Käpprätt åt helvetet. Usch!

Han följde med hem, vi drack lite vin och mös. Imorse åkte han till Newcastle för att hälsa på en vän i tre dagar. Mycket bra! Nu ska vi tänka på vilken riktning detta, uhm, förhållande skall ta.

Och till sist så tackade jag nej till Tomas födelsedagsmiddag ikväll. Hans mamma, ena syster och lillebror är här så dom skulle ut och fira honom. Jag tackade som sagt nej och nu är han sur. Menmen.

Hej då blogg, och hej till vodkaredbull!

13. Kids drinking wine

Lördag:


Tom kom över, vin, vodka och öl. Vi blev dyng och missade utgången till Heaven men bestämde oss för att gå till Shoreditch till Sofias pub. På vägen blev min mobil stulen och vi träffade då en kines vars mobil också blivit stulen. Vi hängde på puben, jag var lite av pga av mobilen men Tom ville köpa en ny åt mig dagen efter (vilket jag tackade nej till). Jag fick iallfall i mig lite shots och jag var officiellt Harrys-personal-fest-dyng. Hursomhelst så tog vi oss hem (hur?) och jag vaknade brevid Tom.
Dyster på grund av mobillöshet steg jag upp för ett toabesök då min kära lilla mobil låg på bordet. Jag hade bara glömt den hemma. typiskt.

Lyssnade av svararen där Sofia lämmnat ett roligt hotfullt meddelande:
This is the FBI:s tracking service. We will give you one chance to return the phone to Bethnal Green tomorrow or you will suffer.

Sjukt kul att lyssna på iallafall.

Sönagen spenderades bakfull och död.

Måndagen storstädade jag lägenheten och tisdagen så secondhand shoppade jag lite i Notting Hill.

före




efter



Slut.


12. Tell me the truth, is it love or just London?

Vi började med lite fantastiska varma mackor. Gick över till vin. Sedan till vodka. Musiken var hög. Peppen var bra. Och livet lekte.
Efter lite funderingar över utgångsmöjligheter så bestämde vi oss för Heaven. Vi hookade upp med Sofia och gick loss med öl och dans. Såg en av de snyggaste killarna jag sett sedan jag kom till London, men tappade tyvärr bort honom. Mycket synd, Eftersom vi visste vad vi skulle förvänta oss så vågade vi oss ut på det stora dansgolvet med alla homosexuella gangsters. Det kom fram en underbar snygg, jättesvart man med mig och vi bytte nummer och ska ta en drink inom kort. Han var en dansare som flyttat hit från New York. Mycket hett!
När vi väl skulle hem så stod det en kille och delde ut en massa flyers. Eftersom killen var så otroligt het (skäggstubb, smal och äckligt snygg) så tittade vi faktiskt en extra gång på våran flyer. Det visade sig vara ett ställe som hade öppet 4 - 9 på morgonen. Ett efterfesthak med andra ord. Vi bestämde oss att fortsätta festa.



Efter att ha fråga ca halva englands befolkning om vägen kändes hoppet ganska ute. Anna raggade upp Neil på en busshållsplats och han joinade vårat lite fulla harem. Precis när vi hittade stället (en bakgata bakom en bakgata) så fick vi rekommendationer av 3 killar som just steg ut att det var värdelöst. Efter en liten disskution samt lite ögonkontakt med ena killen så drog vi hem till dom. Efter en taxiresa med Will Smith som chafför så var vi framme i vad som kändes som zon 8. Chris, som bodde där, sydde kläder så hela hans rum såg ut som en syatelje. Symaskiner, tyg, provdockor, en stor öppen garderob längst ena väggen och till de mer tacky grejerna som lavalampor. Adam jobbade som dansare på ett kryssningfartyg och Paul (som jag ville ha) mar musiker och hade fått självaste Britney Spears att göra en demo av hans låt, Mycket coolt. Och till sist Annas ragg Neil, han var arbetslös och skulle in till rättegång klockan 8 på morgonen. Haha, ett riktigt kap!

Vi drack drinkar, skrattade och pratade. Jag älskade dessa killar! Tillslut drog Neil till rättegången, Chris däckade på toalettstolen och Paul dog i en soffa. Gick ner och rökte med Adam och helt plötsligt så hånglade han upp mig och ja, retsen är historia.

Efter en lång bussresa så bestämde jag och Anna att vi skulle ta tunnelbanan hem. Sofia vägrade promt och skulle fortsätta bussen eftersom det skulle ta snabbare. Det blev en liten vadslagning om vem som kunde ta sig hem först. Vi kom hem 9:30 och Sofia somande på bussen och kom hem 2 timmar efter oss. 
Så jävla roligt!

Sedan blev det Troys som är det ultimata bakfyllehaket. Dagen varvades med sömn och illamående samt lite pirr i magen över at jag ska på dejt med min första svarta man (du skulle vara stolt Anso!).

Nu ska jag dö. G

11. drinking wine on the streets

"Hey Daniel,
do you fancy wasting away a sunny afternoon with me tomorrow along the river? x"





Ja, det skulle vara trevligt. Så idag gick jag på en officiell mysig dejt. Tom bjöd mig på färjan till Greenwich där vi promenerade runt i parken, tog en latte på ett tyvärr icke godkänt fik (det såg bra ut utifrån), tittade på ett fantastiskt par Fred Perry shorts (dock ej värda £50) och gick hem till honom där vi mös framför en film. Sedan blev det £1 i burken när jag kom hem.

Han är sjukt mysig och jag tycker om honom väldigt mycket.

Och nu har jag hittat ett oskyddat nätverk här hemma så får se hur länge internet håller sig! wiho!


10. fyllesvin

Okej. En snabb info om livet dårå.

Fredag: Mcdonalds
Blev dyng, klarade inte av att ta oss längre än mcdonalds så i det stora hela kan man säga att vi hade hemmafest.

Lördag: Ghetto
Tyvärr hade Ghetto flyttat från Soho till Old Street, den nya lokalen var ingen höjdare tyvärr. Vakterna var extremt maktgalna och drog ner stämmningen rejält. Blev uppraggad av Rich som var väldigt trevlig, snäll och söt på alla sätt och vis blablabla, Sedan så blev hans kompis utkastad och han följde med. Inget nummer. Åkte hem med brudarna och åkte sammanlagt 40 minuter fel. Kulkul. Menmen.

Söndag: ?
Skulle till någon klubb i Soho (i think) som skulle vara bra, men vi hittade inte den. Blev nekade inträde på G-A-Y eftersom det var "members night". Drog till rockklubben (där vi köpte newcastle med Nathan Maddie!). Det var väl mer eller mindre som ett litet fräschare Tajjen. Vi var inte riktigt hemma där, men jag fick en ny kompis med namn Jess. hah!

Onsdag: KoKo / Propaganda
Mycketmycket maffigt när man steg in och publikhavet rörde sig i takt till Killers-Human samtidigt som en liten remixad video spelades på stora stora bildskärmar. Blev som galen när  Mr.brightside spelades!Dansade hela tiden och stötte på en kille vid namn James på dansgolvet. Tror han såg ganska bra ut. I vimlet av öl och musik så kan man aldrig vara säker. Vi skulle dra hem iallafall men bytte nummer. Nästa vecka ska vi ta en kaffe någonstans.

(koko)

Fredag: Popstars
Lite halvpeppade, men jag träffade en mycket trevlig man vid namn Tom. Sov över i hans lägenhet (läs; väldigt fräscha lägenhet) vid London Bridge. Han var jättetrevlig, rolig och blablabla, vi ska nog ses igen. Jag tyckte om honom, även fast han ljuger om sin ålder. Jag är inte blind!

Lördag: ?
Bakfull, hungrig. Slut på cigg. Det sitter en hemlös brevid mig som stinker urin. Och då menar jag stinker! Mysigt.
Vi får se vad kvällen erbjuder.

9. Caution, i´m hot!

Jag har just bränt hela min jävla käft på mitt kaffe. Jag har officiellt inga smaklökar kvar. Någon gång lär de växa tillbaka.

Sitter nu och väntar på Tomas, som tar 500 år på sig. Jag hungrar ihjäl! Jag är egentligen ganska opepp på en träff med honom, menmen, ni vet hur det är.

Och, läs och förvånas; Jag har tränat med hantlar, gjort en massa sitips och ja, en massa träning. Jag kan knappt stå. Nästa gång vi ses ska man kunna riva ost på min rippade mage!

8. heaven



Igår var det som sagt utgång. Jag spenderade dagen med att möblera om vardagsrummet och göra mat tills brudarna kom hem. sedan blev det lite mousserande, cuba libres och doritos. När tiden var väl innte skulle vi till Heaven. När vi stod i kön så märkte vi att det var bara riktiga jävla ghetto gansgters hela högen. När man väl passerat den enorma transan vid igången fick man gå igenom en metalldetektor, sedan ta ett steg och bli muddrad av en vakt som gick igenom varenda inch av kroppen. Tur att han var fräsch. Väl inne så ja, det går inte att beskriva. Lite missannpassad stod vi där. Jag kände att jag var den blonda smala lilla pojken som skulle bli så jävla köttad i röven av en muskulös 2 meters svart man med bandana och solglasögon. Vi hittade tillslut ett litet rum, Departure Lounge, där det spelades 90-tal på hög nivå, killarna fräscha och snygg inredning. Det är en sån jävla kontrast att sitta i en soffa i en en jävla källare och känna att "Fyfan vad jag är snygg" istället för hänga på konrad och bli kallad bögjävel i kön. Jag kände mig som en jävla superkändis. Sådär, nu är mitt ego färdigsmörjt.



Träffade James, sjukt snygg stil och nicenice hår. Vi pratade lite (läs; jag pratade, han totalskrek i mitt öra) och småhånglade till lite då och då.  Mycket trevligt. Sedan skulle hans gäng dra vidare och vi sa hejdå. vi har dejt på heaven nästa lördag.

Efter att Anna lyckades hitta en drule så blev det flatjakt med Ellinor. Efter lite misslyckade försök så fick hon tag i en brud 4.20. Verkligen sista ragget innan stället stängde. Denna brud hade iallafall en kompis så jag drog hem honom också. Idag blev det £6 i fuckburken.

Vaknade brevid denna Alex som tur nog skulle upp tidigt så jag slapp spendera hela morgonen med honom. Han var ganska ful. tyvärr fick jag ju inte den jag ville ha eftersom flatjakten tog upp ganska mycket tid och då tappade jag bort den fantastiska killen i vit t-shirt. Synd. Menmen.. nästa gång jag känner för att offra livet bland en massa homosexuella gansters, då ska jag ha honom.

7. Regn

Igår gjorde jag hemmagjord pizza och notera hemmagjord bea. JAG ÄR ETT GENI! Fakta åtsido så var det svingott.
Tog en öl på 1001 igår också med Ellinor och Josefa (läs Dorito). Mycket gott och mycket trevlig. Sedan hemmet och fortsättning med pizzan. Åt lite mat och tittade på Ugly Betty. Sedan dog jag.


Idag blev det städning (kan väl inte påstå att jag hjälpte till speciellt mycket, men jag slängde soporna iallafall). Vi skulle möblera om men ja, vi är döda för tillfället. Har iallafall skapat en fuckburk där £1 skall läggas i varje gång man blir lite "lucky", straffavgift om man släpar hem ragget på £2. Än så länge är vi uppe i £2. Yiiihaaaaa!


First Out

Iallfal så fikade vi på First Out. Mycket trevlig, och med en otroligt het kock/servitör/kaffegörare/alltiallo. Jag ska dit snart igen. Mycket mycket het! AHHH!

Imorn blir det lite utgång. Får se om pengahögen i burken växer?






6. Solsken

Solen skiner. Folk hänger överallt. Det krävs endast två tröjor eller en jacka för att inte frysa. Underbart!

Igår träffade jag Malin från västerås. Tog bussen till Liverpool St. och där hon stod och väntade. Hon visade mig Brick Lane vilket var otroligt fantastiskt. Nu kom vi lite väl sent så alla marknader var ihoppackade men jag kunde tänka mig hur det såg ut. Second hand varor ÖVERALLT! Vi gick till ett ställe som kallades någonting.. med typ 1001 eller 1100, iallafall, asbra! En liten asgrym pizzeria som såg ut som en lagerlokal, brevid ett trevligt hangout med livespelning samt en utomhusgrill där dom gjorde fantastiska vegetariska burgare med halumi ost. Där satt vi, delandes på en halumi burgare, varisin öl, sjukt snyggt folk, cigg och en massa prat.

Jag och Malin slog vad om att om en månad ska den som har flest nummer till engelskmän/kvinnor få en halumiburgare. BRING IT ON!

Blev även bjuden på ett svenskt pannkaksparty nästa helg ute i Notting Hill där Malin bor. Det ser jag fram emot.



(så här ser mitt hus ut)


Igår stod vi ute och rökte då 12A dök förbi och hälsade. Mycket trevlig kille dendära. Han berättade att han skulle börja jobba på Londons Lesbian&Gay Film Festival. Tydligen behövdes det volontärer så jag och Ellinor funderar på det. Det är minimun jobb, gratis sprit och en massa chill. Så det låter intressant. Han droppade ner en broschyr i brevlådan imorse så det var många filmer jag vill se. Får se hur det blir, jag hoppas!


Aja, tillbaka till jobbsökandet!

5. sexölför£5?

Sådär, nu är det söndag. Ännu en gång sitter jag här på mcdonalds, fast nu utan någon av brudarna. Lite ensamt, menmen.

Helgen är över, disk, ölburkar och kläder dominerar lägenheten så ikväll blir det att ta tag i att städa bort fredagens fylla.

Fredag

Efter att ha köpt loss lite öl, så började våran lilla förfest. Evelinas kompis Lukas som för tillfället pluggar i London kom över samt en brud vid namn Johanna (Joanna?). Så där satt vi jag (som för övrigt ha incisterat på att bli kallad Frank Flowers), Evelina, Josepa, Johanna, Lukas, Anna och Emma. Riktigt trevligt och riktigt jävla kul. Sjukt bra stämmning och inga pinsamma tystnader. Vi pratade om hur snygg killen på 12A är (har inte sett honom än) och helt plötsligt stod 12A ute och rökte så på nätt sätt bjöd vi med dom till oss. Det visade sig tyvärr inte vara 12A i egen person utan hans kompisar. Men dom var trevliga iallafall. Sedan drog vi ut till ett ställe som heter Popstarz fast som bygger om sina lokaler så dom var på en tillfälligplats. En enorm byggnad med väggar, golv och tak gjord i marmor samt en svängdörr i trä (där jag fastnade hela kvällen varje gång jag skulle ut och röka). Vi dansade HELA kvällen, jag var så jävla svettig så det inte ens var roligt. Hela fyllan bytte plats från min kropp till mina kläder och på slutet var jag mer eller mindre nykter. MEN FYFAN VAD KUL! Ah, inne på RnB golvet körde dom gamla 90-tals klassiker, tidigt 2000-tal och en massa jävla annat. Lukas ville vara där så jag var där halva kvällen sen total vände dansgolven och indie golvet som vart lite halvdant fylldes på och RnB stod halvtomt.  Då kunde min kärlek till den musiken inte hålla i sig längre så jag flängde ut där och gick loss. FYFAN! The ting tings, White Stripes, den saliga blandningen av usel engelsk idol-pop, och det här är det bästa, det absolut bästa, och jag skojar inte! Zerga håll i dig! Mellan Lilly Allen och  MGMT sö hörde jag toner av Mr.Brightside! Mr.fuckingBrightside. Och jag totalflippade och hoppade, skrek texterna och var i extas. Till min stora (igentligen inte) förvåning var alla i samma tillstånd som jag. Det var fantastiskt. Totalt jävla fantastiskt.



För att dra ihop Popstarz så var killarna snygga, musiken bra och stämmningen hög! Underbart!



Efter Evelina hittade en amerikanska vid namn Lilly bestämde jag och Lukas oss att dra hemmåt. Vi tog rätt buss, fast fel håll så vi fick åka till sluthållplatsen vid Victoria, vänta sjukt länge i kylan för rätt buss och när vi väl kom fram så hoppade vi av två stationer för tidigt och fick vandra i nästan 30 minuter.
Total spenderad feltid: 2,5 timme.

Väl hemma runt 5-6 tiden så borstade vi tänderna, hälsade på folket som var vakna och officiellt så invigdes London 2009. Lukas som inte riktigt kommit ut var väldigt blyg på en charmigt sätt. Men vi konstaterade dagen efter att det var en sjukt lyckad helg för oss. Jag och Lukas, Evelina och Lilly, och Josepa och... rostat bröd. Haha, underbar brud!



lördag spenderades lite överallt, åkte till Europas största shoppingcenter (dit ska jag ta dig Angie!) och kollade lite. käkade, mös och hittade ett par skor jag kan dö för. Menmen, inte förän ett jobb är fixat så blir det inget inköp av nya kläder.

Sen gick vi hem och verkligen tvärdog på soffan så jag gick och la mig. Och nu är jag här. En underbar fredag, en mysig lördag och en som vanlig tråkigt söndag. Förhoppningsvis ska jag åka till Brick Lane för att att träffa Malin (som jag träffade på Pluto i sommras) och mysa lite.

Menmen, jag saknar er.

RSS 2.0