Nytt liv.. igen

Jobbet på Polpo blev mitt och jag har officielt jobbat där i 48 timmar denna vecka. Det är så galet mycket och det är för tillfället ett av Londons inne restauranger. Det betyder att folk köar i 1,5 timme bara för att få ett bord. Vi öppnar för kvällen 18.00 och 18.10 var det fullsatt OCH kö! I fredags hade vi över 180 matgäster vilket är galet mycket eftersom det endast finns 65 platser (55 sittplatser och 10 i baren). Jag får inte rökpaus på 8 timmar men jag har aldrig haft så galet trevliga och nöjda gäster i hela mitt liv. Inte ett klagomål och alla är så jävla glada. Helt fantastiskt!


Menyn består av italienska "tapas" så maten dyker upp i luckan allteftersom den blir klar så det är en massa spring med mat. Jag har lärt mig menyn ganska bra och har mina rätter som jag verkligen kan rekommendera helhjärtat.  Jag  har faktiskt en okej London lön på ca 7,5 i timmen vilket ska täcka mina utgifter och förhoppningsvis kunna spara lite när jag endå är i farten.

Personalen är trevlig förutom Grant som är en jävla bitch men det är bara låtsats att det regnar varje gång han pratar men han kan ibland vända och vara nästan trevlig men det är bara små glimtar väldigt sällan.

www.polpo.co.uk  www.polpo.co.uk www.polpo.co.uk

***

Igår var jag ute alldeles själv på Joiners eftersom Karl inte svarade i telefon när jag stod i kö till G-A-Y. Menmen, så jag åkte till Joiners där Hampus skulle men det visade sig att dom inte skulle hinna och då hade jag redan stått i kö i en halvtimme så det var lika bra att ta sig in. Men jag hade kul med mig själv faktiskt. Hånglade lite, dansade lite och drack mycket. Denna lördagskväll var det dock inte den nakna mannen där och det var skönt att slippa akta sig för en svettig medelålders man.

Jag blev aspackad och spydde i ett hörn och hann precis med bussen hem. Vaknade 11 imorse och var fortfarande dyngrak.  Mötte sedan upp Malin i Angel där vi fortfarande sitter kvar på det kära The Diner. Åt en flottfylld lunch men är fortfarande avslagen i kroppen av gårdagens alkohol.

Jag ska försöka uppdatera lite mer ofta nu, när jag får min första lön så ska jag införskaffa ett eget heltids internet så jag kan njuta av facebook och kanske ladda hem en låt lite då och då.

Nu har jag en panikskit attack men The Diner toaletterna är bara bås och jag vägrar sitta och skita i ett bås. Nejtack!

Imorgon är en ny dag och ytterliggare 14 timmar på Polpo. Jag längtar till att lönen kommer. Tack för mig!


Jorå! BLÄCKFISK!

Efter två månader i sverige så har jag åkt tillbaka till el London. Allt är som vanligt här borta. Jag saknar dock folket hemma men det gör jag ju jämt iallafall..

Jag har iallafall fått lite manshångel och stött på en superperfekt bartender. Men jag var ganska dyng och tror inte han hör av sig, även fast vi flörtade HELA kvällen. Menmen..

sökte lite jobb idag och en restaurang vid Polpo hörde av sig. Liten, intim och sjukt mysig italiensk restaurang med bra recensioner och en massa plockmat istället för tunga varmrätter. PERFEKT! Galet mycket att lära sig men jag har iallafall gått igenom menyn och pluggat på så jag är nog mer uppstyrd än vad jag någonsin vart på en intrevju. Malin har hjälpt mig. Tackar tackar!

Så imorgon klockan 11 ska jag stå utanför Beak St. i Soho och knacka på rutan och vara super trevlig, super intressant och galet perfekt! Och jag önskar och vill verkligen ha det här jobbet!

Det är extra positivt att jag kommer ha varenda söndag ledig samt så stänger restaurangen klockan 23 så jag kommer troligtvis komma ifrån ganska tidigt. Vilket känns jävligt bra eftersom jag vågar inte riktigt super anstränga mig. Så det är bara önska mig lycka till!

http://www.polpo.co.uk/

RSS 2.0