DANIEL + BRANDON

Det finns inga ord att beskriva. Inga ord alls. Det var fantastiskt. Brandon är så jävla äckligt het. Detta var en av de bästa dagarna någonsin!


tyvärr blev det ju inga bilder tagna förutom denna eftersom jag försökte filma allt istället.. men vi stod iallafall längst fram och jag ska gifta mig med den mannen!

THE KILLERS! THE KILLERS! THE KILLERS!

Nu blire att sätta in en tvätt.. diska undan disken från gårdagens bravader.. ta en dusch.. knäcka en red stripe och ta sig till Hyde Park. Om ett fåtal timmar är det som sagt dags för the kooks och de fantastiska The Killers. Jag kommer gråta, skrika sönder halsen och troligtvis halka och dö men eftersom jag dör till ljudet och synen av Brandon Flowers kan jag dö lyckligt. Det är helt orealistiskt och det är inte ofta jag verkligen har en idolidol och ikväll så ska jag få marinera alla mina sinnen och försvinna in The Killers dimman.


Länge leve dödarna!





(ja, och michael jackson måste väl få sin obligatoriska farväl grej så ja.. MJ.. R.I.P och tack för allt)

trtvilubkiyrliytöbkutyböouyikkkkkkkkkkuuuuuuuukkkkkkkk

Helvetefittakuksugarskit!

Mina 11pund som jag låg minus på kontot blev aldrig betalat av så nu har det det lagts till 6 jävla äckliga pund i över 20 dagar.. Det är verkligen mina sista pengar som gick åt! Verkligen allt jag har.. det var ju roligt att få tillbaka skatten.. fitthelvete! Tomas ska ha 100 pund, banken kommer ta säkert 150 pund och ja helvete!

Jag har totalt tappat livslusten. SKIT! FITTA!

ja, det var ju tur att jag inte köpte skorna som jag ville ha.

41. Två halvor av ett liv.


Resan till sverige var så jävlajävla bra! En liten miss med Angie men det gick bra endå. Tack alla underbara människor som ställde upp och hängde med mig och tog hand om mig. Jag har tappat bort mitt engelska sim-kort så jag har inget nummer på några dagar.


Tillbaka på The Diner, dricker kaffe och tittar på folk. Livet i London är bra endå.




40. Marlboro

Eftersom jag fått lön så investerade jag i ett paket Marlboro. Det var mycket bra. Jag tycker inte om billiga cigg. 



Det har vart segt som fan på jobbet. Tydligen har kvällarna vart bra men jag har ju bara jobbat dag så.. ja, vårstädat i 4 dagar. Värt! Men nu är allt uppfyllt, upp-ned packat och ja.. helt färdigt för helgen. Sebastian har klippt håret och ser ut som en pojke, vilket vi ogillar. Britainy kanske kommer få sparken vilket jag avskyr eftersom hon är hur underbar som helst! och ja, jag klarade mig en hel dag utan skäll och blev bjuden på kakor av chefen. Jag är dock inte speciellt intresserad av kakor och tackade vänligt nej då han påpekade att det enda jag tackar ja till är cigg och spit. Vilket är sant, vem tackar inte nej till gratis cigg och sprit?

Ensam hemma, förkyld och uttråkad. iPoden har vart på repeat i en timme 
och Calvin Harris har fölorat sin charm.


Nu ska jag somna till älskade Brandon.
Godnatt.

39. fattyfatty.

Jag får alltid skäll på jobbet. Igår blev jag inkallad på kontoret. Dom är sjuka i det här landet. Menmen, för att vara helt ärlig så är det hela ganska komiskt.

Jorå, men nu äre nya dag. Sebastian börjar bli ganska rolig även fast jag inte förstår något av vad han säger. Nej, nu ska jag trängas på tunnelbanan.


ho!


RSS 2.0