DANIEL + BRANDON

Det finns inga ord att beskriva. Inga ord alls. Det var fantastiskt. Brandon är så jävla äckligt het. Detta var en av de bästa dagarna någonsin!


tyvärr blev det ju inga bilder tagna förutom denna eftersom jag försökte filma allt istället.. men vi stod iallafall längst fram och jag ska gifta mig med den mannen!

Kommentarer
Postat av: Kim

Hej du störtsköna vän!

Precis innan semestern studsade jag in på din härligt underhållande, Daniel-snuskiga sida (lite hickvarning) som jag kommer att följa hädanefter.

Ledsamt att ekonomin inte är tillfredställande, liknande här. Ylva söker jobb men anmälde sig inte till Arbetsförmedlingen första månaden så a-kassan fick vänta. Ville kunna åka från stan utan att tvingas på AF´s alla obligatoriska..ja du vet.

Ylva ja, om du nångång (hon skulle bli så glad) får för dig att skicka en "glad gubbe" så är hennes adress [email protected] . Ska hasa mig ned till tvätteländet nu men du ska ha det fortsatt underbart (okej, ekonomin sucks..) & jag håller tummarna för att du inom snar framtid får ett superjobb eller ordentligt med timmar så plånboken töjs ut igen. KRAM KRAM & KRAAAM från mig & Ylva. (Brandon blir passande vid din sida..)

2009-07-02 @ 09:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0